Home

Hekwerkbanner bestellen

Productinformatie

Bestel direct uw hekwerkbanners en toon uw logo, producten of andere boodschap met de hele wereld. Een hekwerk valt altijd op en trekt de aandacht van mensen. Dit maakt een hekwerkbanner een belangrijk marketinginstrument. Dit geldt ook voor de dranghekbanners. Waar dranghekken staan, staan mensen.

De hekwerkbanners worden voorzien van ophangogen op iedere hoek van de banner. Zo zijn de banners eenvoudig te bevestigen aan uw hekwerk.

  • Verkrijgbaar in 2 soorten: bouwhekbanner en dranghekbanner.
  • Enkelzijdige, full color bedrukking.
  • Doek vervaardigd van 260 g/m² mesh (gaasdoek) of 510 g/m² PVC (fronlit), beide B1-brandvertragend.
  • Het doek wordt omgezoomd en afgewerkt met ringen om de 30 cm.
  • Mesh is winddoorlatend Mesh is een stevige PVC variant met kleine gaatjes, waardoor de wind erdoorheen kan en er minder spanning op het doek komt te staan.

Aanleverspecificaties hekwerkbanner drukken

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Color (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Color drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u hekwerkbanners met spoed nodig? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Wij proberen tijdens kantooruren een online chat aan te bieden. Zo beantwoordt één van onze specialisten direct uw vraag.

Afmeting

  • Banner tbv bouwhek 338 x 174 cm
  • Banner tbv dranghek 215 x 73 cm

Materiaal

Bedrukking

Optie

Prijzen en oplages