Home

Kioskvlag bedrukken

Productinformatie

Bedrukte kioskvlaggen zijn speciaal voor aan winkelpuien. Door de schuine afloop van de vlag is uw boodschap altijd optimaal zichtbaar. U kunt kiezen tussen 610 grams Blockout of 115 grams vlaggendoek. Het verschil tussen beide is dat Blockout niet doorschijnend is en het normale vlaggendoek wel doorschijnend is.

  • Enkel- of dubbelzijdig full color bedrukt
  • Ook inclusief vlaggenstok en houder
  • Levertijd: 5 werkdagen voor enkelzijdig bedrukte kioskvlaggen, 6 werkdagen voor dubbelzijdig bedrukte kioskvlaggen
  • Gratis verzending

Aanleverspecificaties kioskvlaggen bedrukken

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Color (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Color drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u kioskvlaggen met spoed nodig? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Wij proberen tijdens kantooruren een online chat aan te bieden. Zo beantwoordt één van onze specialisten direct uw vraag.

Afmeting

  • 115 grams Vlaggendoek B1-brandvertragend

Materiaal

Bedrukking

Optie

Prijzen en oplages