Home

Raambord / makelaarsbord

Productinformatie

Raambord bedrukken met uw eigen logo, afbeelding of wervende teksten. Raamborden worden aan een raam bevestigd in de vorm van een 'V' waarbij het raambord bevestigd wordt door middel van dubbelzijdig tape. Het raambord is bestand tegen harde windstoten en andere weertypes.

Raambord (ook wel V-borden genoemd)

  • Staand of liggend.
  • Enkelzijdig, full color direct op de kanaalplaat (3,5 mm polypropyleen) geprint. Een mooie kwaliteit die scheurvast en zeer weersbestendig is.
  • Het bord wordt haaks op de kanalen gerild en is daardoor zeer goed bestand tegen harde windstoten.
  • Inclusief dubbelzijdige tape, waarmee het in een handomdraai op het raam te plaatsen is!
  • Leverbaar vanaf 10 stuks.

Aanleverspecificaties raambord/makelaarsbord

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Color (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Color drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u raamborden met spoed nodig? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Wij proberen tijdens kantooruren een online chat aan te bieden. Zo beantwoordt één van onze specialisten direct uw vraag.

Afmeting

  • Raambord liggend (140 x 50 cm) vouwen naar (70 x 50 cm)
  • Raambord staand (100 x 70 cm) vouwen naar (50 x 70 cm)

Materiaal

Bedrukking

Optie

Prijzen en oplages