Home

Grote mastvlaggen bedrukken

Productinformatie

Met een mastvlag laat u uw bedrijf eruit springen. Loopt er een drukke weg langs uw bedrijf? Dan is een mastvlag ideaal om aandacht te trekken van potentiële klanten. Deze vlaggen zijn 90% doorschijnend waardoor uw boodschap aan beide kanten goed zichtbaar is.

De grote mastvlaggen worden al binnen 5 werkdagen geleverd, zonder extra kosten

  • Bedrukking in maximaal 3 kleuren PMS of full color.
  • Gemaakt van vlaggendoek(B1-brandvertragend).
  • Levertijd: 5 werkdagen.
  • Gratis verzending
  • Let op: als je een mastvlag wilt bestellen voor een mobiele mastvlag, kun je kiezen uit 100x300cm, 100x250cm en 100x400cm.

Aanleverspecificaties mastvlag bedrukken

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Color (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Color drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u mastvlaggen met spoed nodig? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Wij proberen tijdens kantooruren een online chat aan te bieden. Zo beantwoordt één van onze specialisten direct uw vraag.

Afmeting

  • Mastvlag met open zoom
  • Mastvlag zonder open zoom

Materiaal

Bedrukking

Optie

Optie

Prijzen en oplages