Home

Raamvlaggen bedrukken

Productinformatie

De raamvlaggen zijn uitermate geschikt voor winkels en restaurants. De raamvlaggen worden op dubbelzijdig ondoorschijnend blockout materiaal gedrukt. Zo kun je op beide zijden een verschillend ontwerp plaatsen.

De raamvlaggen worden binnen 11 dagen geleverd, zonder extra kosten

  • Dubbelzijdig full color bedrukt
  • Levertijd: 11 werkdagen
  • Gratis verzending

Aanleverspecificaties raamvlaggen

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Color (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Color drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u raamvlaggen met spoed nodig? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Wij proberen tijdens kantooruren een online chat aan te bieden. Zo beantwoordt één van onze specialisten direct uw vraag.

Afmeting

  • Raamvlag 55 x 80 x 55

Materiaal

Bedrukking

Optie

Prijzen en oplages