Home

Bestekzakjes bedrukken

Productinformatie

Papieren bestekhouders drukken met uw eigen logo? Dat is mogelijk! Presenteer uw bestek op een chique manier en werk aan de naamsbekendheid van uw restaurant en hotel met de bestekhouders van papier. De bestekzakjes zijn beschikbaar in 18 verschillende kleuren en zijn leverbaar vanaf 3000 stuks.

  • Servetten verkrijgbaar in 18 kleuren
  • Full color bedrukking
  • Levertijd: 25 werkdagen
  • Leverbaar vanaf 3000 stuks
  • Gratis verzending

Aanleverspecificaties bestekzakjes

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Color (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Color drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Hulp nodig?

Bent u niet zeker of uw bestand correct is? Neem contact op met IVADrukwerk en wij helpen u graag met het opmaken van uw bestand.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u bestekzakjes met spoed nodig? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Afmeting

  • Bestekzakje standaard

Materiaal

Prijzen en oplages