Home

Consumptiebonnen drukken

Productinformatie

Consumptiebonnen drukken voor een festival of evenement? Met de consumptiebonnen vergemakkelijkt u de verkoop van consumpties op festivals en evenementen. De bonnen worden op stevig 250 grams papier gedrukt. De bonnen worden geleverd met perforeerlijn waardoor deze makkelijk te verdelen zijn.

  • Enkelzijdige of dubbelzijdige full color bedrukking (4/4).
  • De A4- of A6-vellen worden door perforatie in 10 of 40 bonnen opgedeeld.
  • Vervaardigd van mooi glanzend 250 g/m² houtvrij gesatineerd mc.
  • Mogelijkheid om af te werken met mat- of glanslaminaat.

Aanleverspecificaties consumptiebonnen drukken

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Color (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Color drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u consumptiebonnen met spoed nodig? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Afmeting

  • Consumptiebon A4 210 x 297 mm
  • Consumptiebon A6 105 x 148 mm

Materiaal

Bedrukking

Optie

Optie

Prijzen en oplages