Home

Deurhangers bedrukken

Productinformatie

Deurhangers drukken voor uw gasten. Zorg voor een goede nachtrust met deze enkel- of dubbelzijdig bedrukte deurhangers. De bedrukte deurhangers met logo zorgen voor herkenbaarheid onder uw klanten. Daarnaast biedt een deurhanger ook nog de ruimte voor leuke en ludieke acties. De deurhangers zijn ook perfect te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals om aan fietsen te hangen.

  • Enkele of dubbele deurhangers
  • Enkel- of dubbelzijdig full color bedrukt
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • Gratis verzending

Aanleverspecificaties deurhangers drukken

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Color (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Color drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u deurhangers drukken met spoed nodig? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Afmeting

  • Deurhanger dubbel 180 x 279 mm
  • Deurhanger enkel 90 x 279 mm

Materiaal

Bedrukking

Optie

Prijzen en oplages