Home

Polsbandjes drukken

Productinformatie

Polsbandjes van tyvek (scheurvast papier) of vinyl. U kiest de kleur van het bandje en de kleur van de bedrukking en wij doen de rest. Kies zelf de het aantal en upload uw zelf gemaakte opdruk. De polsbandjes zijn een must op een evenement of festival. De polsbandjes zijn al voor €31,11 te bestellen.

Bekijk ook: consumptiebonnen en entreekaarten

  • Enkel of dubbelzijdig, full color bedrukt
  • Voorzien van een unieke nummering (tyvek)
  • Gratis verzending

Aanleverspecificaties polsbandjes drukken

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Color (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Color drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u beachflags met spoed nodig? Bel of mail naar IVA Drukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Afmeting

  • Tyvek polsbandje
  • Vinyl polsbandje

Materiaal

Bedrukking

Prijzen en oplages