Home

Goedkoop briefpapier drukken

goedkoop briefpapier drukken

Productinformatie

Goedkoop briefpapier drukken met uw eigen logo en huisstijl bij IVA Drukwerk. Een professionele uitstraling kan het verschil maken tijdens het beslismoment van de klant. Daarnaast vergroot het personaliseren van uw briefpapier ook de bekend- en herkenbaarheid van uw bedrijf. Laat briefpapier drukken met uw eigen huisstijl tegen een scherpe prijs. Meer huisstijldragers bestellen? Bekijk de visitekaartjes of enveloppen.

Wij adviseren u te kiezen voor papier 120 grams papier. Dit is iets steviger en dikker papier waardoor het minder snel scheurt.

Aanleverspecificaties briefpapier drukken

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Colour (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Colour drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u briefpapier met spoed nodig? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl


Afmeting

  • A4 210 x 297 mm

Materiaal

Bedrukking

Prijzen en oplages