Home

Losbladig binnenwerk drukken

Productinformatie

Losbladig binnenwerk drukken. Heeft u een brochure, handboek of cursusmateriaal dat af en toe een update nodig heeft? Dan is losbladig binnenwerk drukken de oplossing! Losbladig binnenwerk op A4 formaat geschikt voor een 2-rings map. Bekijk ook de ringmappen.

  • Enkel- of dubbelzijdig, full color bedrukt
  • Vergaard en geseald per set afgeleverd
  • Tien vellen per mm vulhoogte
  • Gratis verzending

Aanleverspecificaties losbladig binnenwerk drukken

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Colour (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Colour drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u losbladig binnenwerk met spoed nodig? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Afmeting

  • A4 210 x 297 mm

Materiaal

Bedrukking

Optie

Optie

Prijzen en oplages