Home

Stoepbord kopen

Productinformatie

De stoepbordposters zijn uitermate geschikt om de kortingsproducten van de dag te promoten. Uw klanten lopen letterlijk tegen uw boodschap en advertenties aan. Met een stoepbord val je op tussen de menigte; de ultieme winkelreclame! Je hebt de keuze uit 6 fantastische stoepborden; met of zonder poster.

 • 100% of spatwaterdicht
 • Voorzien van een handig systeem om gemakkelijk je posters verwisselen
 • Stabiel en handig verplaatsbaar
 • Vervaardigd van mooi geanodiseerd aluminium
 • De 6 stoepborden verschillen in waterbestendigheid, kleur, design, gewicht en poten of wieltjes.

Met of zonder poster?

Desgewenst leveren wij jouw stoepbord compleet met poster. Je kunt hierbij kiezen tussen blueback en PVC. Blueback posters zijn van mooie kwaliteit en kunnen voor beperkte tijd tegen weer en wind. PVC is volledig weerbestendig en wordt ook voor spandoeken gebruikt. Staat jouw stoepbord altijd buiten? Kies dan voor een van de 100% waterdichte stoepborden. Dan is jouw poster zelfs tegen een fikse regenbui bestand!

Aanleverspecificaties stoepbord

Voor de stoepborden zelf hoeft u uiteraard geen bestand aan te leveren. Wilt u extra posters bij bestellen? Dan dienen bestanden voor de stoepbordposters te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Colour (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Colour drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Wilt u stoepborden met spoed bestelling of heeft u vragen over onze producten? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Type Stoepborden

 • Klapbord

 • Swingboard Met Vulbare Watertank Verrijdbaar

  Waterdicht
 • Swingbord met aluminium dwarspoten

  waterdicht

Formaat

Behuizing Materiaal

Stoepborden Opties

Prijzen en oplages