Home

Bureau onderlegger bedrukken

Productinformatie

Bureau onderlegger bedrukken met een eigen logo, huisstijl of afbeelding? Dan zit u bij IVA Drukwerk goed! De bureau onderlegger zorgt er niet alleen voor dat u altijd een notitieblok bij de hand heeft, maar zorgt ook voor het behoud van uw kantoormeubilair.

De bedrukte bureau onderleggers zijn ook perfect weg te geven aan relaties. Een leuk cadeautje waarmee u ook aan de herkenbaarheid van uw bedrijf werkt.

  • Enkelzijdig, full color bedrukt
  • Levertijd: 9 werkdagen
  • Gratis verzending

Aanleverspecificaties bureau-onderleggers bedrukken

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Full-Colour (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Colour drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dienen te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij PDF bestanden met paskruizen.

Vragen of spoedbestelling?

Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u bureau-onderleggers met spoed nodig? Bel of mail naar IVADrukwerk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u direct te helpen.

T: 010 - 798 90 40
E: info@ivadrukwerk.nl

Afmeting

  • A2 liggend 594 x 420 mm
  • A3 liggend 420 x 297 mm

Materiaal

Bedrukking

Optie

Prijzen en oplages